Пост Експрес

сигурна и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Македонија.

Вашите пратки се во сигурни раце!

Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со
целата компанија, која е составена од искусни и амбициозни луѓе. Ние сме тим од преку
60 вработени кои Ви нудат беспрекорна квалитетна и навремна достава на Вашите
пратаки низ целата територија на Република Македонија.

Ваш партнер за достава!

Достава на пратки

Сигурна и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Македонија.

Достава на писма

Препорачани писма со повратница и достава до поштенско сандаче.

Сензитивни документи

Професионална и загарантирано сигурна лична достава на сензитивни документи.

Пост Експрес

Пошта за сите!

Квалитетна и навремена достава

Точноста на куририте и квалитетот на нашата заедничка работа овозможува навремена достава и задоволни клиенти.

Поштенски софтвер

Користиме напреден софтвер преку кој вршиме импорт на пратки како и следење на нивниот статус на достава.

Контакт центар 15 200

Брза и ефикасна комуникација со нашите ценети клиенти. Нашите оператори се спремни да одговорат на секое ваше барање.

Еко достава

Со цел намалување на загаденоста на територија на Градот Скопје вршиме достава со електрични возила и скутери.

Складирање и логстика

Пост Експрес Ви нуди модерен и професионален магацин за складирање и достава на Вашите пратки.

модерен магацин за складирање

One med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum, og senere med layoutprogrammer som Aldus PageMaker, sSætningen blev gjordt kendt i 1960’erne med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum

One med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum, og senere med layoutprogrammer som Aldus PageMaker, sSætningen blev gjordt kendt i 1960’erne med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum

КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 200

Стапете во
Контакт со нас

Пост Експрес

Пост Експрес Македонија е основана во 2015 година, со цел брза, едноставна и навремена достава на секаков вид на пратки на територијата на Република Македонија.

Водени од сèвкупниот ентузијазам и посветеност на нашите вработени, во изминатиот период станавме успешна приказна преку одлична соработка со бројни реномирани компании. 

Контакт информации

  • ул. Благоја Стефковски бр.30, 1000 Скопје
  • postexpressmacedonia@gmail.com
  • Пон - Пет: 08.30 до 16.30
  • Сабота: 09:00-14:00